Bejelentés


Nagykőrösi Aranykerék A Magyar Kerékpáros Túrázok Szövetségének Tagcsoportj


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
Túra találkozó

40. Nemzetközi és Országos Túrakerékpáros Találkozó és Különleges Kerékpárok 5. Találkozója Velence, 2010. június 27 - augusztus 1.

tovább >>

Aranykerék túracsoport

20 éve működik a Nagykőrösi Aranykerék Túracsoport az Arany János Kulturális Központ égisze alatt, mert mint a város legcivilebb szervezete máshogy nem is tudnánk létezni. 15 éves jubileumunkkor lehetőséget kaptunk, hogy a kiállító teremben bemutatkozhassunk, ez kedvező visszhangra talált, igen nagy volt a látogatottság. A Magyar Kerékpáros Túrázók Szövetsége csoportjaként az ország túrázó kerékpárosainak is minden évben kedvező táborozási lehetőséget biztosítunk 1992 óta, amikor városunkban rendezhettük meg a XXII. Országos és Nemzetközi Túrakerékpáros Találkozót. Túráinkon az egészséges mozgáson kívül igyekszünk megismerni a felkeresett térség kulturális és egyéb értékeit, azonkívül, hogy Magyarország minden tájegységét bejártuk, megismertük Ausztria és Szlovákia határközeli részeit és 1996-ban közel 1000 kilométeres túra során Erdély és Székelyföld nevezetességeit. A múlt évben 29 túra alkalmával 210 fő 1400 kilométert teljesített velünk.

A Magyar Kerékpáros Túrázók Szövetségének egyik legaktívabb csoportjaként tartja számon a Nagykőrösi Aranykerékpár Túracsoportot, melynek túravezetője harmadik ciklusban az Országos Elnökség Tagja.

Nagykőrösi Aranykerék túracsoport egy és több napos kerékpártúrák, kerékpáros találkozók és táborok, amatőr kerékpárversenyek, kerékpáros érdekvédelmi fórumok és tanácskozások tervezése, szervezése, megrendezése. Kerékpáros műszaki és közlekedési ismeretek terjesztése.
Minden rendezvényünk nyílt, így azokon tagságtól függetlenül is bárki részt vehet.
Szeretettel vár mindenkit a túracsoport tagságtól függetlenül! A túrákról az Arany János Kulturális Központban is elérhető eseménynaptárunkból tájékozódhatnak az érdeklődők.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!